sahabat

Tuesday, March 9, 2010

PAS sanggup mati sekubur bersama DAP

Bila lagi orang tua ini mahu sedar


PAS, PKR dan DAPig bukan lah satu kombinasi parti yang boleh memerintah negara dengan adil dan aman serta makmur. Parti2 ini memang tidak pernah sehaluan, PAS dengan negara Islam nya, PKR ber angan2 untuk berkuasa memerintah dan DAP pula menuntut hak persamaan memerintah seperti PAP memerintah Singapura.

Kebanyakan pemimpin2 PKR sudah mula sedar akan kesilapan nya keluar dari UMNO dan bersengkokol pula dengan PAS dan DAPig. Mereka telah insaf dan kembali kepangkal jalan. Kemungkinan besar sebelum PRU13 menjelang parti PKR ini dengan sendiri nya akan terbubar.

Maka dengan ini Pakatan Rakyat cuma tinggal dianggotai oleh dua buah parti iaitu PAS dan DAPig. PAS akan menjadi sebuah parti yang sangat istimewa bagi orang2 Islam yang masih lagi sanggup menyokong nya. Ke istimewaan PAS ini lalah kerana kesanggupan nya hidup dan mati bersama DAPig. PAS anggap UMNO kafir, lebih kafir dari yahudi dan tidak boleh dibuat sahabat.

Kebijaksanaan PAS sudah tercabar dan jelas dan nyata sudah timbul pula nampak bebodohan nya. Sekarang PAS sudah jadi bodoh dan dungu dalam PR. Di negeri Perak PAS dikencing oleh PKR dan DAP. Dua orang ADUN PKR dan seorang ADUN DAP melompat keluar parti, kerajaan yang kunun2 nya kerajaan PAS itu tumbang dan hancur berderai.

Sekali lagi PAS jadi dungu di P Pinang, penyokong2 PAS yang dungu bermatian tolong bantu DAPig dan PKR tawan P Pinang, akhirnya seorang ADUN tunggal PAS telah di 'anjing kurapkan' oleh DAPig dan PKR. Begitu juga di negeri Selangor, PAS bukan sahaja dungu tetapi sudah jadi pekak buta tuli. PAS langsung tak boleh angkat muka di Selangor.

Sedarlah kaum melayu/Islam, jauhi dan tinggalkan parti PAS, PKR dan DAPig. Parti2 ini sebenar nya musuh Islam yang se benar2 nya.

2 comments:

Anonymous said...

. jangan kata orang umno pun sama terpaksa layan berlutut pada mca dan mic nak mati satu kubur. subsidi yang paling banyak dapat di bagi oleh umno ialah pada ytl , vincent tan dan fransis yeo serta ananda krisnan.

Ahmad Putra said...

betul, haru biru politik negara berpunca dari UMNO yang melacurkan bangsa dan menggadai agama dulu. Bila PR nak take over, baru tergadah